Pracownia Cukiernicza
Janiny Bronowskiej
przy ZPC Czernichów
Krem adwokatowy na maśle oraz mus z belgijskiej czekolady z wisienkami w syropie, dopełnione kakaowym i mandarynkowo-pomarańczowym biszkoptem, całość dopełniona chrupiącą czekoladową niespodzianką i konfiturą z porzeczki.
Kompozycja lekkiego musu czekoladowego, połączona jasnym i czekoladowym biszkoptem, przełożona kremem czekoladowo - miętowym w towarzystwie chrupiących prażynek, całość wykończona czekoladą.
Kompozycja lekkiego kremu z orzechów włoskich oraz musu na bazie bitej śmietany o smaku tiramisu, połączone blatem bakaliowym, czekoladowym oraz jasnym w towarzystwie chrupiącej czekolady i konfitury z porzeczki.
Kompozycja orzeźwiającego musu z beskidzkiej maliny oraz białej czekolady w towarzystwie jasnego i kakaowego biszkoptu. Oblany polewą żelową lub białą kremową czekoladą.
Komozycja lekkiego musu z czarnej porzeczki oraz musu z ciemnej belgijskiej czekolady, a wszystko to połączone blatem czekoladowym i jasnym z dodatkiem likieru z czarnej porzeczki, w towarzystwie chrupiących prażynek oraz konfitury z porzeczki.
Dwa krążki z ciasta biszkoptowego, nasączone spirytusem, przełożone musem lub kremem z delikatnej mlecznej czekolady i aromatycznej wanilii.
Wytworny tort składający się z kakaowych biszkoptów w towarzystwie musu czekoladowego na śmietanie i lekkiego musu o smaku tiramisu.
Dwa krążki z ciasta czekoladowego w połączeniu z masą czekoladową na bazie masła z dodatkiem oryginalnego Johny Walkera.
Klasyczny tort niemiecki na bazie ciasta czekoladowego z bitą śmietaną i wiśniami w likierze.
Wyselekcjonowane jasne biszkopty solidnie nasączone ponczem na bazie likieru Amaretto i espresso wraz z musem o smaku tiramisu na bazie serka mascarpone.
Pomarańczowo-czekoladowe połączenie wykonane na śmietanie kremówce ze zmiksowanymi owocami.
Bita śmietana o smaku aromatycznej wanilii oraz owoców leśnych. Intensywności smaku dodają czekoladowe biszkopty oraz czerwona porzeczka.
Delikatne musy o smaku bananowym i serowym, połączone krążkami biszkoptowymi i konfiturą ze świeżych truskawek, a wszystko wykończone tęczowym żelem.
Ciasto czekoladowe przełożone intensywnym musem czekoladowym z wiśniami w likierze z dodatkiem chrupiących belgijskich prażynek. Oblany ciemną lśniącą czekoladą.
Tort na bazie czekolady mlecznej i deserowej z zaskakującym dodatkiem chrupiących prażynek oraz orzeszków.
Lekki krem na maśle o smaku włoskiego cappuccino, ułożony na czekoladowych biszkoptach delikatnie nasączony rumem w towarzystwie blatu kokosowego.
Dwa krążki biszkoptowe w towarzystwie wkładki wieloowocowej oraz musu na bazie bitej śmietany o smaku tropikalnym z kawałkami owoców w polewie żelowej.
Biszkopt czekoladowy połączony delikatną masą truflową oraz kremem marcepanowym na bazie masła, a wszystko udekorowane białą i ciemną czekoladą belgijską.
Chrupiąca ciasteczkowa niespodzianka w połączeniu z czekoladowo-karmelowym musem na serku mascarpone w ciemnym biszkopcie z wiśniami.
Ciasto czekoladowe i pomarańczowe, przełożone puszystą śmietaną o delikatnym pomarańczowym smaku, w towarzystwie wkładki żelowej z pomarańczy.
Tort ze świeżych sezonowych owoców w puszystej bitej śmietanie w towarzystwie blatów biszkoptowych z kawałkami owoców.
Oryginalne cytrynowo-ananasowe połączenie z nutką kwasowości, wykonane na bitej śmietanie z żelką ananasową w połączeniu z jasnym biszkoptem.
Francuski rarytas. Lekki krem na bazie serka mascarpone i bitej śmietany z daktylami i orzechami, połączone delikatną wykwintną bezą.
Puszyste biszkopty nasączone syropem, pomiędzy nimi musy ze świeżych truskawek i bitej śmietany.
Tradycyjny tort składający się z dwóch blatów biszkoptowych ciemnych i jednego jasnego, przełożonych delikatnym kremem czekoladowym z kawałkami czekolady oraz kremem adwokatowym na maśle z mandarynką w towarzystwie blatu kokosowego.
Mus „Rafaello” waniliowy z prażonymi migdałami oraz mus śmietankowy z dodatkiem kokosu w towarzystwie puszystych jasnych biszkoptów nasączonych adwokatem.
Firmowy delikates. Kakaowy biszkopt nasączony wyselekcjonowanym winem wytrawnym, przełożony wyśmienitym puszystym kremem maślanym z alkoholem z małymi bezikami, a wszystko oprószone wykwintną bezą.
Klasyczny tort składający się z biszkoptu orzechowego nasączonego alkoholem, przełożone tradycyjnym kremem adwokatowym na maśle i lekkim kremem orzechowym.
Orzechowe blaty w tangu z orzechami w maślanym kremie wzbogaconym spirytusem. Prawdziwa orzechowa uczta.
Wykonujemy wykończenia tortów w maślanym kremie, bitej śmietanie, białej lub ciemnej czekoladzie belgijskiej, czekoladzie plastycznej, masie marcepanowo-cukrowej, marcepanie.
UWAGA!
Torty na bazie bitej śmietany nie mogą być dekorowane masą marcepanową.
Zamówienia realizujemy według oczekiwań i wymagań każdego, nawet najbardziej wymagającego klienta.
DO PAŃSTWA DYSPOZYCJI SĄ nasi Konsultanci ds. zamówień:
Pani Gabriela Rodak
Pani Bernadetta Kocemba
Tel.: +48 33 866 12 55 wew. 24
+48 33 860 35 55, Email. wesela@piekarniaczernichow.pl