STRONA CHWILOWO NIEDOSTĘPNA
STRONA CHWILOWO NIEDOSTĘPNA
UWAGA!
W związku z ręcznym wykonaniem, zamówiony tort może nieznacznie różnić się barwą oraz kształtem detali. Przedstawione zdjęcia należy traktować wyłącznie jako orientacyjne wzory, demonstrujące możliwości. Nie ma możliwości wyboru dekoracji tortu z kilku zdjęć. Niektóre elementy dekoracji nie nadają sie do spożycia. Nie wykonujemy w formie 3D smaków tortów: szefa , de lux, ciasteczkowy. Waga tortu zależy od jego smaku, wykończenia i dekoracji, może różnić sie od zamówionej o +/- 30 dkg. Wielkość porcji przyjmuje sie średnio od 10 do 15 dkg na osobę. Tort należy przechowywać w temperaturze od +2 do +6 stopni Celsjusza, należy go spożyć w ciagu 24 godzin od zakupu oraz kroić gorącym nożem.
Warunkiem zrealizowania zamówienia na tort jest WPŁATA KAUCJI na konto bankowe Cukierni Czernichów oraz PRZESŁANIE POTWIERDZENIA przelewu na adres e-mail: wesela@bronowscy.pl
Wpłata kaucji musi nastąpić MINIMUM 4 DNI robocze PRZED datą realizacji zamówienia (liczy się data wpływu kaucji na konto bankowe).
Tort Cassis
Kompozycja lekkiego musu z czarnej porzeczki oraz musu z ciemnej czekolady, a wszystko
to połączone blatem czekoladowym i jasnym, z dodatkiem likieru z czarnej porzeczki, w towarzystwie chrupiących prażynek oraz wkładki z czarnej porzeczki.
Tort Cassis
Kompozycja lekkiego musu z czarnej porzeczki oraz musu z ciemnej czekolady, a wszystko
to połączone blatem czekoladowym i jasnym, z dodatkiem likieru z czarnej porzeczki, w towarzystwie chrupiących prażynek oraz wkładki z czarnej porzeczki.
Tort Wenecki
Wytworny tort składający się z kakaowych biszkoptów w towarzystwie musu czekoladowego na śmietanie i lekkiego musu o smaku tiramisu z dodatkiem prażynek. Minimalna waga 1 kg.
Tort Wenecki
Wytworny tort składający się z kakaowych biszkoptów w towarzystwie musu czekoladowego na śmietanie i lekkiego musu o smaku tiramisu z dodatkiem prażynek. Minimalna waga 1 kg.
TORT DE LUX
Kompozycja lekkiego kremu z orzechów włoskich oraz musu na bazie bitej śmietany
o smaku tiramisu, połączone blatem bakaliowym, czekoladowym oraz jasnym w towarzystwie chrupiącej czekolady i konfitury z porzeczki.
TORT DE LUX
Kompozycja lekkiego kremu z orzechów włoskich oraz musu na bazie bitej śmietany
o smaku tiramisu, połączone blatem bakaliowym, czekoladowym oraz jasnym w towarzystwie chrupiącej czekolady i konfitury z porzeczki.
Tort Whisky
Dwa krążki z ciasta czekoladowego w połączeniu z masą czekoladową na bazie masła z dodatkiem oryginalnego Johnnie Walker.
Tort Whisky
Dwa krążki z ciasta czekoladowego w połączeniu z masą czekoladową na bazie masła z dodatkiem oryginalnego Johnnie Walker.
TORT SZWARCWALDZKI
Klasyczny tort niemiecki na bazie ciasta czekoladowego z bitą śmietaną i wiśniami w likierze.
TORT SZWARCWALDZKI
Klasyczny tort niemiecki na bazie ciasta czekoladowego z bitą śmietaną i wiśniami w likierze.
TORT TIRAMISU
Wyselekcjonowane jasne biszkopty solidnie nasączone ponczem na bazie likieru Amaretto i espresso wraz z musem o smaku tiramisu.
Maksymalna waga do 2 kg – okrągły.
Powyżej 2 kg – prostokąt lub kwadrat.
TORT TIRAMISU
Wyselekcjonowane jasne biszkopty solidnie nasączone ponczem na bazie likieru Amaretto i espresso wraz z musem o smaku tiramisu.
Maksymalna waga do 2 kg – okrągły.
Powyżej 2 kg – prostokąt lub kwadrat.
TORT POMARAŃCZOWO-CZEKOLADOWY
Pomarańczowo-czekoladowe połączenie wykonane na śmietanie kremówce, ze zmiksowanymi owocami i konfiturą pomarańczową.
TORT POMARAŃCZOWO-CZEKOLADOWY
Pomarańczowo-czekoladowe połączenie wykonane na śmietanie kremówce, ze zmiksowanymi owocami i konfiturą pomarańczową.
TORT MARCELLO
Bita śmietana o smaku aromatycznej wanilii oraz owoców leśnych. Intensywności smaku dodają czekoladowe biszkopty oraz czerwona porzeczka.
TORT MARCELLO
Bita śmietana o smaku aromatycznej wanilii oraz owoców leśnych. Intensywności smaku dodają czekoladowe biszkopty oraz czerwona porzeczka.
Tort śmietankowo-truskawkowy
Puszyste biszkopty nasączone syropem z dodatkiem prażynek, pomiędzy blatami musy ze świeżych truskawek i bitej śmietany.
Tort śmietankowo-truskawkowy
Puszyste biszkopty nasączone syropem z dodatkiem prażynek, pomiędzy blatami musy ze świeżych truskawek i bitej śmietany.
Tort Tęcza
Delikatne musy o smaku bananowym i serowym, połączone krążkami biszkoptowymi i konfiturą ze świeżych truskawek, a wszystko wykończone tęczowym żelem.
Tort Tęcza
Delikatne musy o smaku bananowym i serowym, połączone krążkami biszkoptowymi i konfiturą ze świeżych truskawek, a wszystko wykończone tęczowym żelem.
TORT PRALINOWY
Tort na bazie czekolady mlecznej i deserowej z kremem adwokatowym oraz dodatkiem chrupiących prażynek i orzeszków ziemnych.
TORT PRALINOWY
Tort na bazie czekolady mlecznej i deserowej z kremem adwokatowym oraz dodatkiem chrupiących prażynek i orzeszków ziemnych.
TORT CAPPUCCINO
Lekki krem na maśle o smaku włoskiego cappuccino, ułożony na czekoladowych biszkoptach delikatnie nasączonych rumem w towarzystwie blatu kokosowego.
TORT CAPPUCCINO
Lekki krem na maśle o smaku włoskiego cappuccino, ułożony na czekoladowych biszkoptach delikatnie nasączonych rumem w towarzystwie blatu kokosowego.
Tort Pomarańczowy
Biszkopty czekoladowe i pomarańczowe, przełożone puszystą śmietaną o delikatnym pomarańczowym smaku, w towarzystwie wkładki żelowej z pomarańczy i mandarynki.
Tort Pomarańczowy
Biszkopty czekoladowe i pomarańczowe, przełożone puszystą śmietaną o delikatnym pomarańczowym smaku, w towarzystwie wkładki żelowej z pomarańczy i mandarynki.
Tort Truflowy
Biszkopt czekoladowy przełożony prażynkami, połączony delikatną masą truflową z alkoholem oraz kremem marcepanowo-adwokatowym
na bazie masła. Wszystko udekorowane białą i ciemną czekoladą belgijską.
Tort Truflowy
Biszkopt czekoladowy przełożony prażynkami, połączony delikatną masą truflową z alkoholem oraz kremem marcepanowo-adwokatowym
na bazie masła. Wszystko udekorowane białą i ciemną czekoladą belgijską.
Tort Ciasteczkowy
Chrupiąca ciasteczkowa niespodzianka w połączeniu z czekoladowo-karmelowym musem na serku mascarpone w ciemnym biszkopcie
i wiśniami w alkoholu.
Tort Ciasteczkowy
Chrupiąca ciasteczkowa niespodzianka w połączeniu z czekoladowo-karmelowym musem na serku mascarpone w ciemnym biszkopcie
i wiśniami w alkoholu.
Tort Belgijski
Tort idealny dla wielbicieli czekolady. Biszkopt ciemny nasączony ponczem bezalkoholowym, przełożony prażynkami w połączeniu z kremem custard. Trzy warstwy czekolady belgijskiej ciemnej, mlecznej i jasnej, całość wykończona w zamszu na bazie masła. Maksymalna waga do 1,40 kg.
Tort Belgijski
Tort idealny dla wielbicieli czekolady. Biszkopt ciemny nasączony ponczem bezalkoholowym, przełożony prażynkami w połączeniu z kremem custard. Trzy warstwy czekolady belgijskiej ciemnej, mlecznej i jasnej, całość wykończona w zamszu na bazie masła. Maksymalna waga do 1,40 kg.
Tort Exotic
Bita śmietana o smaku egzotycznej pomarańczy, całość połączona delikatną wykwintną bezą wykończoną białą belgijską czekoladą. Intensywności smaku dodaje likier pomarańczowy. Maksymalna waga 0,90 kg.
Tort Exotic
Bita śmietana o smaku egzotycznej pomarańczy, całość połączona delikatną wykwintną bezą wykończoną białą belgijską czekoladą. Intensywności smaku dodaje likier pomarańczowy. Maksymalna waga 0,90 kg.
Tort Pavlova
Delikatny torcik przygotowany z bezy posmarowanej białą czekoladą, przełożony musem z bitej śmietany, wykończony sezonowymi owocami. Maxymalna waga 0,90 kg.
Tort Pavlova
Delikatny torcik przygotowany z bezy posmarowanej białą czekoladą, przełożony musem z bitej śmietany, wykończony sezonowymi owocami. Maxymalna waga 0,90 kg.
Tort Dakłas
Francuski rarytas. Lekki krem na bazie serka mascarpone i bitej śmietany z daktylami i orzechami, połączony delikatną wykwintną bezą. Maksymalna waga 0,90 kg.
Tort Dakłas
Francuski rarytas. Lekki krem na bazie serka mascarpone i bitej śmietany z daktylami i orzechami, połączony delikatną wykwintną bezą. Maksymalna waga 0,90 kg.
Tort Paryski
Kompozycja orzeźwiającego musu z beskidzkiej maliny oraz białej czekolady w towarzystwie jasnego i kakaowego biszkoptu. Oblany polewą żelową z białej kremowej czekolady.
Tort Paryski
Kompozycja orzeźwiającego musu z beskidzkiej maliny oraz białej czekolady w towarzystwie jasnego i kakaowego biszkoptu. Oblany polewą żelową z białej kremowej czekolady.
TORT WANILIOWO-CZEKOLADOWY
Dwa krążki z ciasta biszkoptowego, nasączone spirytusem, przełożone musem z delikatnej mlecznej czekolady i aromatycznej wanilii z dodatkiem chrupiących prażynek.
TORT WANILIOWO-CZEKOLADOWY
Dwa krążki z ciasta biszkoptowego, nasączone spirytusem, przełożone musem z delikatnej mlecznej czekolady i aromatycznej wanilii z dodatkiem chrupiących prażynek.
Tort Ambasador
Tradycyjny tort składający się z dwóch blatów biszkoptowych ciemnych i jednego jasnego. Przełożony delikatnym kremem czekoladowym
z kawałkami czekolady i prażynkami oraz kremem adwokatowym na maśle z mandarynką w towarzystwie blatu kokosowego.
Tort Ambasador
Tradycyjny tort składający się z dwóch blatów biszkoptowych ciemnych i jednego jasnego. Przełożony delikatnym kremem czekoladowym
z kawałkami czekolady i prażynkami oraz kremem adwokatowym na maśle z mandarynką w towarzystwie blatu kokosowego.
TORT SZEFA
Kompozycja kremu adwokatowego oraz musu na bazie bitej śmietany z belgijskiej czekolady z wiśniami kandyzowanymi,
a wszystko połączone blatem pomarańczowo-mandarynkowym. Chrupiące belgijskie prażynki z porzeczkami potęgują luksus tego tortu.
TORT SZEFA
Kompozycja kremu adwokatowego oraz musu na bazie bitej śmietany z belgijskiej czekolady z wiśniami kandyzowanymi,
a wszystko połączone blatem pomarańczowo-mandarynkowym. Chrupiące belgijskie prażynki z porzeczkami potęgują luksus tego tortu.
TORT MIGDAŁOWO-KOKOSOWY
Mus waniliowy z prażonymi migdałami oraz mus śmietankowy z dodatkiem kokosu w towarzystwie puszystych jasnych biszkoptów nasączonych adwokatem.
TORT MIGDAŁOWO-KOKOSOWY
Mus waniliowy z prażonymi migdałami oraz mus śmietankowy z dodatkiem kokosu w towarzystwie puszystych jasnych biszkoptów nasączonych adwokatem.
Tort Alpejski
Firmowy delikates. Kakaowy biszkopt nasączony wyselekcjonowanym winem wytrawnym, przełożony wyśmienitym puszystym kremem maślanym z alkoholem i małymi bezikami, a wszystko oprószone wykwintną bezą.
Tort Alpejski
Firmowy delikates. Kakaowy biszkopt nasączony wyselekcjonowanym winem wytrawnym, przełożony wyśmienitym puszystym kremem maślanym z alkoholem i małymi bezikami, a wszystko oprószone wykwintną bezą.
TORT ADWOKATOWO-ORZECHOWY
Klasyczny tort składający się z biszkoptu orzechowego, przełożony chrupiącymi prażynkami oraz tradycyjnym kremem adwokatowym na maśle i lekkim kremem orzechowym na spirytusie.
TORT ADWOKATOWO-ORZECHOWY
Klasyczny tort składający się z biszkoptu orzechowego, przełożony chrupiącymi prażynkami oraz tradycyjnym kremem adwokatowym na maśle i lekkim kremem orzechowym na spirytusie.
TORT ORZECHOWY
Orzechowe blaty w tangu z orzechami w maślanym kremie wzbogaconym spirytusem oraz prażynkami. Prawdziwa orzechowa uczta.
TORT ORZECHOWY
Orzechowe blaty w tangu z orzechami w maślanym kremie wzbogaconym spirytusem oraz prażynkami. Prawdziwa orzechowa uczta.
TORT ANANASOWO-CYTRYNOWY
Oryginalne cytrynowo-ananasowe połączenie z nutką kwasowości, wykonane na bitej śmietanie z żelką ananasową w połączeniu z jasnym biszkoptem.
TORT ANANASOWO-CYTRYNOWY
Oryginalne cytrynowo-ananasowe połączenie z nutką kwasowości, wykonane na bitej śmietanie z żelką ananasową w połączeniu z jasnym biszkoptem.
TORT OWOCOWY
Tort ze świeżych sezonowych owoców w puszystej bitej śmietanie w towarzystwie blatów biszkoptowych z kawałkami owoców.
TORT OWOCOWY
Tort ze świeżych sezonowych owoców w puszystej bitej śmietanie w towarzystwie blatów biszkoptowych z kawałkami owoców.
TORT MIĘTUSEK
Kompozycja lekkiego musu czekoladowego, połączonego jasnym oraz czekoladowym biszkoptem, przełożona kremem czekoladowo-miętowym w towarzystwie chrupiących prażynek. Całość wykończona musem czekoladowym.
TORT MIĘTUSEK
Kompozycja lekkiego musu czekoladowego, połączonego jasnym oraz czekoladowym biszkoptem, przełożona kremem czekoladowo-miętowym w towarzystwie chrupiących prażynek. Całość wykończona musem czekoladowym.
TORT WEGAŃSKI
Letni torcik na bazie płatków owsianych lub ryżowych połączonych z wkładką malinową, przełożony musem ze śmietany roślinnej,
wszystko wykończone również śmietaną roślinną.
TORT WEGAŃSKI
Letni torcik na bazie płatków owsianych lub ryżowych połączonych z wkładką malinową, przełożony musem ze śmietany roślinnej,
wszystko wykończone również śmietaną roślinną.
Tort "Czarny Książe"
Ciasto czekoladowe przełożone intensywnym musem czekoladowym z wiśniami. Oblany ciemną lśniącą czekoladą.
Tort "Czarny Książe"
Ciasto czekoladowe przełożone intensywnym musem czekoladowym z wiśniami. Oblany ciemną lśniącą czekoladą.
Tort w masie cukrowej.
TORT OREOS
Tort z blatem czekoladowym, przełożony kremem czekoladowym ganache z dodatkiem chrupiących prażynek oraz masą serowo-czekoladową z ciasteczkami oreo. Tort wykończony bitą śmietaną z dodatkiem pokruszonych ciasteczek oreo.
TORT OREOS
Tort z blatem czekoladowym, przełożony kremem czekoladowym ganache z dodatkiem chrupiących prażynek oraz masą serowo-czekoladową z ciasteczkami oreo. Tort wykończony bitą śmietaną z dodatkiem pokruszonych ciasteczek oreo.
TORT IMPERIUM SŁOŃCA
Blat czekoladowy i blat pomarańczowy przełożone chrupiącymi prażynkami i musem z marakują oraz musem z ciemnej czekolady i likieru pomarańczowego.
TORT IMPERIUM SŁOŃCA
Blat czekoladowy i blat pomarańczowy przełożone chrupiącymi prażynkami i musem z marakują oraz musem z ciemnej czekolady i likieru pomarańczowego.
TORT FOREST CZEKOLADOWY
Tort składający się z ciemnych blatów czekoladowych nasączonych likierem wiśniowym, przełożonych musem z gorzkiej czekolady oraz musem z białej czekolady o smaku rumowym i konfiturą z wiśni.
Maksymalna waga 0,80 kg. W przypadku zamówienia tortu o większej wadze boki są wykończone wiórkami czekoladowymi.
TORT FOREST CZEKOLADOWY
Tort składający się z ciemnych blatów czekoladowych nasączonych likierem wiśniowym, przełożonych musem z gorzkiej czekolady oraz musem z białej czekolady o smaku rumowym i konfiturą z wiśni.
Maksymalna waga 0,80 kg. W przypadku zamówienia tortu o większej wadze boki są wykończone wiórkami czekoladowymi.
Tort świąteczny- Blat piernikowy nasączony ponczem przesmarowany dżemem śliwkowym przełożony musem czekoladowym na śmietanie z perełkami czekoladowymi, blat piernikowy nasączony ponczem przesmarowany dżemem śliwkowym przełożony kremem na maśle z adwokatem, orzechami, rodzynkami, migdałami i perełkami czekoladowymi. Całość wykończona ciemną czekoladą z dekoracjami świątecznymi.
Tort świąteczny- Blat piernikowy nasączony ponczem przesmarowany dżemem śliwkowym przełożony musem czekoladowym na śmietanie z perełkami czekoladowymi, blat piernikowy nasączony ponczem przesmarowany dżemem śliwkowym przełożony kremem na maśle z adwokatem, orzechami, rodzynkami, migdałami i perełkami czekoladowymi. Całość wykończona ciemną czekoladą z dekoracjami świątecznymi.
TORT TROPIKALNY
Tort składający się z dwóch blatów biszkoptowych ciemnych i jednego jasnego. W środku wkładka tropikalna oraz orzeźwiający mus o smaku owoców tropiku na bazie bitej śmietany z dodatkiem chrupiących prażynek o smaku owoców tropikalnych.
TORT TROPIKALNY
Tort składający się z dwóch blatów biszkoptowych ciemnych i jednego jasnego. W środku wkładka tropikalna oraz orzeźwiający mus o smaku owoców tropiku na bazie bitej śmietany z dodatkiem chrupiących prażynek o smaku owoców tropikalnych.
Ozdoby dodatkowo płatne: kokarda 30,00 zł, różyczki mała 2,00 zł, różyczki średnia 3,30 zł, różyczki duża 7,00 zł
Ozdoby dodatkowo płatne: kokarda 30,00 zł, różyczki mała 2,00 zł, różyczki średnia 3,30 zł, różyczki duża 7,00 zł
Opłatek dodatkowo płatny.
Cena tortu zależy od wybranego smaku. Słodycze dodatkowo płatne 116,00 zł lub klient kupuje we własny zakresie.
Cena tortu zależy od wybranego smaku. Słodycze dodatkowo płatne 116,00 zł lub klient kupuje we własny zakresie.
Ozdoby dostarcza klient (krótkofalówka, kajdanki, pałka).
Ozdoby dostarcza klient (krótkofalówka, kajdanki, pałka).
Tort świąteczny
TORT Z ROZMARYNEM I OWOCAMI LEŚNYMI
Unikalne połączenie smakowe owoców leśnych i rozmarynu. Blaty biszkoptowe przełożone musem z owoców leśnych z dodatkiem chrupiących prażynek. W środku żelka malinowa z rumowym musem z białej czekolady i rozmarynu.
TORT Z ROZMARYNEM I OWOCAMI LEŚNYMI
Unikalne połączenie smakowe owoców leśnych i rozmarynu. Blaty biszkoptowe przełożone musem z owoców leśnych z dodatkiem chrupiących prażynek. W środku żelka malinowa z rumowym musem z białej czekolady i rozmarynu.
TORT GRUSZKOWO-CZEKOLADOWY
Tort składający się z ciemnego i jasnego blatu biszkoptowego, przełożony musem z wyselekcjonowanej czekolady oraz orzeźwiającym musem gruszkowym. W środku znajdują się kawałki gruszki zalane kremem czekoladowym ganache.
TORT GRUSZKOWO-CZEKOLADOWY
Tort składający się z ciemnego i jasnego blatu biszkoptowego, przełożony musem z wyselekcjonowanej czekolady oraz orzeźwiającym musem gruszkowym. W środku znajdują się kawałki gruszki zalane kremem czekoladowym ganache.
TORT RED VELVET
Blaty biszkoptowe ciemny i jasny przełożone śmietaną z figami oraz wyjątkowo chrupiącymi prażynkami. Dodatkowo wkładka malinowa, orzeźwiający krem ananasowy oraz czerwony blat red velvet. Wszystko nasączone bezalkoholowym ponczem o smaku rumu.
TORT RED VELVET
Blaty biszkoptowe ciemny i jasny przełożone śmietaną z figami oraz wyjątkowo chrupiącymi prażynkami. Dodatkowo wkładka malinowa, orzeźwiający krem ananasowy oraz czerwony blat red velvet. Wszystko nasączone bezalkoholowym ponczem o smaku rumu.
Cena zależy od wybranego smaku.
TORT KRÓLEWSKI
Słodkie spody bezowe z orzechami włoskimi przełożone mocno czekoladowym kremem z alkoholem. Maksymalna waga 1 kg.
TORT KRÓLEWSKI
Słodkie spody bezowe z orzechami włoskimi przełożone mocno czekoladowym kremem z alkoholem. Maksymalna waga 1 kg.
Ozdoby dodatkowo płatne- różyczki 4,50 zł/szt.
TORT CARSKI
Dwa krążki z ciasta biszkoptowego ze śliwką, przełożone musem czekoladowym i wyjątkowo chrupiącymi prażynkami. Całość wykończona lśniącą ciemną czekoladą.
Maksymalna waga 2 kg.
TORT CARSKI
Dwa krążki z ciasta biszkoptowego ze śliwką, przełożone musem czekoladowym i wyjątkowo chrupiącymi prażynkami. Całość wykończona lśniącą ciemną czekoladą.
Maksymalna waga 2 kg.
Cena tortu zależy od wybranego smaku. Ozdoby dodatkowo płatne: 40,00 zł.
Ozdoby dodatkowo płatne: różyczki 4,50 zł/szt.
Tort w żelu, maksymalna waga 1,00 kg.
Tort w żelu, maksymalna waga 1,00 kg.
Tort w żelu, maksymalna waga 1,00 kg.
Ozdoby dodatkowo płatne: 26,00 zł.
Ozdoby dodatkowo płatne: 37,00 zł.
Tort z masy cukrowej